Stoiximan Super League

Αυτός ο… ένας

Το βάρος στην απόκτηση ενός αριστερού χαφ έχουν ρίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν για έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο υπάρχον ρόστερ. Ποια τα δεδομένα για Τζαβέλλα.

Τρεις μέρες έχουν απομείνει για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αποτελέσει την τρίτη προσθήκη στην ομάδα μέσα στον Γενάρη.

Μετά τους Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν για έναν ακραίο φορ. Αυτή τη στιγμή στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, αλλά εκείνο που απασχολεί τους διοικούντες είναι η ποιότητα και η αξία του παίκτη που θα κληθεί να προσφέρει λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο ο ΠΑΟΚ φέρεται να συζητά με 2-3 ποδοσφαιριστές και περιμένει τις τελευταίες ημέρες για να φανεί πού θα διαμορφωθούν οι καλύτερες προοπτικές. Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζονται υπομονετικοί και θα φανεί αν μέσα στις επόμενες ώρες (και μέρες) θα δικαιωθούν για την τακτική τους.

Το θέμα «Τζαβέλλα»

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Αναστασιάδη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Εκείνο που επιθυμεί ο διεθνής αμυντικός είναι να βρει μία ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, αλλά οι επαφές με τη Λα Κορούνια δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x