Επικαιρότητα

Αυτοσχέδια όπλα και χασίς στο σπίτι νεαρής στο Κιλκίς

Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Αστυνομίας ώστε να εξακριβωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση

Προβληματισμό προκαλούν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών τα δυο αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα που κατέσχεσαν μαζί με 50 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων στο σπίτι μιας 30χρονης Ελληνίδας, όταν τη συνέλαβαν στο Κιλκίς.

Τα δυο πιστόλια, ένα τύπου στυλό και ένα που μοιάζει με μπρελόκ, εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Αστυνομίας ώστε να εξακριβωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση. Παράλληλα, η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να διαλευκάνει τις δραστηριότητες της νεαρής κοπέλας, που συνελήφθη μαζί με έναν συνομήλικό της Αλβανό.

Οι δυο τους είχαν ακινητοποιηθεί στον δρόμο και στην κατοχή της 30χρονης βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 262,8 γραμμαρίων, που κατείχε από κοινού με τον αλλοδαπό.

Στην κατοικία της, εκτός από τα όπλα και τα φυσίγγια, άλλες πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 17,4 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με κατηγορίες κατά περίπτωση για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x