Αγγλία

Αζάρ: «Το καλύτερο πρωτάθλημα η Premier»

Την πεποίθησή του ότι η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, εξέφρασε ο άσος της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, ο οποίος τόνισε ότι η Αγγλία είναι η χώρα του ποδοσφαίρου.

Ως το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο χαρακτήρισε την Premier League ο Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος σταρ της Τσέλσι δήλωσε ότι αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι ότι η κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε, ενώ επισήμανε ότι η Αγγλία είναι η χώρα του ποδοσφαίρου.

«Η Premier είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και αυτή είναι η ομορφιά. Αν δεν είσαι αρκετά συγκεντρωμένος σε ένα ματς τότε δεν θα νικήσεις. Υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες, όμως ο καθένας μπορεί να χάσει από οποιονδήποτε», είπε ο 23χρονος Βέλγος, που, στη συνέχεια, τόνισε ότι η Αγγλία είναι η καλύτερη χώρα για να παίξει κάποιος ποδόσφαιρο.

«Η Αγγλία είναι το καλύτερο μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο. Όταν ήμουν στη Λιλ, οι οπαδοί ήταν φοβεροί και καταφέραμε πολλά πράγματα. Το ίδιο ισχύει και για την εθνική Βελγίου. Η Αγγλία, όμως, είναι Αγγλία! Είναι η χώρα του ποδοσφαίρου. Εδώ οι άνθρωποι ζουν μόνο για το ποδόσφαιρο. Δε σκέφτονται τίποτα άλλο. Πάντα θέλουν να βλέπουν τα παιχνίδια από το γήπεδο. Το "Στάμφορντ Μπριτζ" είναι μόνιμα γεμάτο. Δεν υπάρχει μικρό παιχνίδι για τους φίλαθλους. Πάντα είναι στο γήπεδο, σε κάθε παιχνίδι», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x