Betmasters

Α’ Γαλλίας: Με φόντο το Τσάμπιονς Λιγκ

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις ισόβαθμες Λιόν και Μερσέιγ, οι οποίες μαζί με τη Μονακό παλεύουν για τη δεύτερη θέση.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει απόψε η 18η αγωνιστική του Σαμπιονά σε Μποζουάρ, Ολιμπίκ Λυονέ Παρκ και Αλιάνζ Ριβιέρα.

Ναντ – Ανζέ

Η Ναντ ηττήθηκε από τη Νις με 2-1 παρότι πάλεψε και προηγήθηκε στο σκορ. Αυτό είναι το δεύτερο κολλητό εντός έδρας παιχνίδι της. Αυτοσκοπός η νίκη. Εξάλλου στο σπίτι της έχει 5 νίκες σε 8 αγώνες. Μετράει έξι goal/goal στα επτά τελευταία ματς. Λείπει ο φορ Νακουλμά. Η Ανζέ έμεινε στο 1-1 με τη Μονπελιέ συμπληρώνοντας επτά ματς δίχως νίκη. Εκτός έδρας τα πηγαίνει πολύ καλύτερα απ’ ότι εντός έχοντας ρεκόρ 2-5-2. Μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ επικρατώντας της Μετς με 1-0. Λείπει ο μέσος Σάνταμαρια. Δεδομένο το 4-3-3 με τους Κετκεό, Εκαμπί και Κριβέλι να αποτελούν την επιθετική τριπλέρα. Θεωρώ εξαιρετική δύσκολο να γκελάρει η φετινή Ναντ σε δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι. Κουρασμένη η Ανζέ από το μεσοβδόμο ματς για το Λιγκ Καπ. Λογική επιλογή ο άσος.

Νις – Μπορντό

Η Νις δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς κερδίζοντας κατά σειρά Τουλούζ με 2-1, Μετς με 3-1 και Ναντ με 2-1. Τρία κολλητά νικηφόρα αποτελέσματα με goal/goal και over. Πρόκριση στο Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα επί της Λιλ. Ο Φαβρ θέλει το τρόπαιο, αφού αποτελεί δίοδο επιτυχίας στη σεζόν. Με 4-3-3 απόψε και τους Μαξιμίν, Πλεά και Μπαλοτέλι στην επίθεση. Τραγική η Μπορντό χάνοντας εντός από το Στρασβούργο με το βαρύ 3-0. Έκραξαν οι οπαδοί. Πάει και το Λιγκ Καπ χάνοντας από την Τουλούζ με 2-0. Λείπει ο Μεντί, επιστρέφει ο ηγέτης Μάλκολμ. Ο Γκουβερνέκ σε περίπτωση νέας ήττας μάλλον κουνάει μαντήλι. Δεν αλλάζει το 4-3-3 με Μάλκομ, Ντρ Πρεβίλ και Καφού στην επίθεση. Η Νις διανύει περίοδο φόρμας. Η Μπορντό δεν στρίβει με τίποτα. Το μομέντουμ οδηγεί ξεκάθαρα στον άσο.

Λιόν – Μαρσέιγ

Η Λιόν κέρδισε με μαγικό τρόπο την Αμιάν εκτός έδρας 2-1. Στο 89’ με το ματς στο 1-1 έχασε πέναλτι η αντίπαλός της και στο 94’ η ίδια έφτασε στο γκολ της νίκης. Τέταρτο σερί over. Τα τρία ήταν goal/goal. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από τη Μονπελιέ στο Λιγκ Καπ χάνοντας με 4-1. Το άφησε σε δεύτερη μοίρα. Λείπει ο Τραορέ. Θα παίξει με το κλασικό 4-2-3-1 έχοντας τον Ντιάζ στην κορυφή και τους Ντεπάι, Κορνέ και Φεκίρ από πίσω του. Η Μαρσέιγ κέρδισε 3-0 τη Σεντ Ετιέν πολύ εύκολα και σταθεροποιήθηκε στην τετράδα. Θέλει τη δεύτερη θέση. Κομβικό το σημερινό ματς για να δει τι ψάρια μπορεί να πιάσει όσον αφορά την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από τη Ρεν στα πέναλτι για το Λιγκ Καπ. Με 4-2-3-1 και τον Μήτρογλου λογικά να επιστρέφει στην κορυφή παρότι δεν είναι στα καλύτερά του. Από πίσω θα κινούνται οι Οκάμπος, Παγέ και Τοβέν. Λογικά θα δούμε ματς με γρήγορο ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Η Λυών έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία εντός κόντρα στους φιλοξενούμενους. Θα στηρίξω τον άσο, λόγω της έντονης επιθετικότητας των γηπεδούχων.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά της Γαλλίας από το betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x