Betmasters

Α’ Ιταλίας: Η κορυφή χωράει μόνο μία

Μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο Καμπιονάτο ανάμεσα στην τρίτη Γιουβέντους και την πρωτοπόρο Ίντερ, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν δύο βαθμοί.

Με δύο οριακά ματς ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στην Α’ Ιταλίας σε Σαρδηνία και Τορίνο. Χωρίς Μπουφόν η Γιούβε.

Ανάλυση

Κάλιαρι – Σαμπντόρια

Μαγική εικόνα για την Κάλιαρι το 1-1 στην Μπολόνια. Ήταν μια σκάλα ανώτερη από την αντίπαλό της, προηγήθηκε δίκαια, έχασε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος πλήρωσε την κλασική αμυντική της ανυπαρξία. Πέμπτο goal/goal στα έξι τελευταία. Ο Λόπες προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να ταμπουρωθεί. Αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και δύσκολα θα κινδυνεύσει. Σε επτά εντός έδρας αγώνες δεν έχει ισοπαλία (3-0-4). Δεν παίζει ο μέσος Μπαρέλα. Την τελευταία τετραετία κόντρα στη Ντόρια έχει ισάριθμα goal/goal και over εντός μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Δεν αλλάζει το 3-5-2 με Πέδρο και Παβολέτι στην κορυφή της επίθεσης. Η Σαμπντόρια από την άλλη το φυσάει και δεν κρυώνει αυτό που έπαθε κόντρα στη Λάτσιο. Προηγήθηκε, έδειχνε να κρατάει γερά τη νίκη και τελικά δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και έμεινε με την όρεξη. Πέμπτο over στα έξι τελευταία ματς. Τα τέσσερα συνδυάστηκαν με goal/goal. Έχει δεχτεί επτά γκολ στα τρία πιο πρόσφατα. Λείπει ο Λινέτι στο κέντρο. Θα παίξει με 4-3-1-2 έχοντας τον Ραπίρες πίσω από τους Σαπάτα και Κουαλιαρέλα στην επίθεση. Σέβομαι απεριόριστα το γεγονός ότι η Κάλιαρι προσπαθεί να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και μεταμορφώνεται εντός έδρας. Παράλληλα έχει σύμμαχο και την παράδοση. Επειδή, όμως, παραμένει αναξιόπιστη αμυντικά θα προτιμήσω τον άσο στο DNB παρά τον… σκέτο!

Γιουβέντους – Ίντερ

Απέδειξε πως παραμένει το αφεντικό για τον τίτλο κερδίζοντας στο Σαν Πάολο τη Νάπολι με 1-0 η Γιούβε. Σκόρερ ο Ιγκουαϊν στο 13’. Άμυνα σεμιναριακού επιπέδου στη συνέχεια. Μείωσε στον πόντο την απόστασή της από τη Νάπολι και παρέμεινε στους δύο από την πρωτοπόρο Ίντερ. Με νίκη σήμερα δεν αποκλείεται να πατήσει για πρώτη φορά κορυφή αν δεν κερδίσουν αύριο οι Ναπολιτάνοι. Μεσοβδόμαδα κέρδισε με επαγγελματικό τρόπο τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ με 2-0 και προκρίθηκε. Έχει ρεκόρ 7-0-1 εντός έδρας και την καλύτερη επίθεση με 21 γκολ. Μεγάλο πλήγμα η απουσία του Μπουφόν. Θα λείψουν επίσης οι Λοχτστάινερ και Χέβεντες. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει ο Αλέγκρι το 4-3-2-1 με τους Κουαρδάδο και Μάντζουκιτς λίγο πιο πίσω από τον Ιγκουαϊν. Γνωρίζοντας ότι η πρωτοπόρο Νάπολι είχε ηττηθεί από τη Γιουβέντους δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη η Ίντερ και με το εντυπωσιακό 5-0 επί της Κιέβο πάτησε κορυφή. Χατ τρικ ο Πέρισιτς, ασταμάτητος ο Ικάρντι, που αναμφίβολα διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Δέκα γκολ έχει πετύχει στις τρεις πιο πρόσφατες νίκες. Οι παίκτες παίζουν με τρομερό τσαμπουκά, προϊόν Σπαλέτι. Παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία. Εκτός έδρας μετράει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στο Τορίνο τα βρίσκει σκούρα έχοντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της εκεί. Επιστρέφει ο Μιράντα στην άμυνα. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με Ικάρντι φουνταριστό και τους Καντρέβα, Βαλέρο και Πέρισιτς από πίσω του. Πάμε να δούμε τα δεδομένα. Η Γιουβέντους στην έδρα της δαγκώνει και έχει αποδείξει πως ξέρει να παίρνει τα μεγάλα ματς. Παράλληλα έχει σύμμαχο και την παράδοση. Η Ιντερ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και θα είναι πιο ξεκούραστη, αφού δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Είμαι μεταξύ άσου και under. Θα επιλέξω το δεύτερο.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά του Καμπιονάτο από το betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x