Τένις

Βαβρίνκα και Τσονγκά τσακώθηκαν την ώρα του αγώνα! (video)

Το τένις μπορεί να θεωρείται ευγενές σπορ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και στιγμές που «ανάβουν τα αίματα».

Κι όμως, ακόμα και στο τένις μπορεί να δημιουργηθεί «θερμό επεισόδιο». Στον αγώνα ανάμεσα στον Τσονγκά και τον Βαβρίνκα, τα νεύρα ήταν τεντωμένα από το πρώτο σετ, όταν ο δεύτερος το πήρε με ένα δυνατό χτύπημα που μάλιστα πέτυχε και τον αντίπαλό του.

Ο Τσονγκά στραβοκοίταξε και κάτι είπε πηγαίνοντας στον πάγκο του, προκαλώντας την αντίδραση του Βαβρίνκα: «Με κοιτάς! Τι είπες; Εσύ με κοιτάς και κάτι μου λες», του φώναξε στα Γαλλικά αρκετά εκνευρισμένος ο Ελβετός.
«Δεν είπα τίποτα», απάντησε ο Γάλλος το ύφος του οποίου ομολογούσε το ακριβώς αντίθετο προκαλώντας την συνέχεια του διαλόγου:
Σε κοίταξα εγώ καθόλου; Είναι ένας αγώνας τένις. Θα πρέπει να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις λιγάκι. Ένας αγώνας τένις είναι».
Δεν υπάρχει πρόβλημα», απάντησε ξανά ο Τσονγκά.



Ερωτηθείς μετά το τέλος της αναμέτρησης ο (χαμένος) Τσονγκά δεν θέλησε να αποκαλύψει τον λόγο της διαμάχης: «Συμβαίνει καμιά φορά. Μπορούμε να μιλάμε κατά την διάρκεια του αγώνα. Τίποτα το ιδιαίτερο. Νομίζω πως αυτό αφορά εμένα και εκείνον» κατέληξε.

Να σημειώσουμε πως οι σχέσεις των δύο αθλητών δεν είναι και οι καλύτερες και μάλιστα η κόντρα τους κρατάει από το 2014 στον τελικό διπλό ανδρών του Davis Cup ανάμεσα σε Γαλλία και Ελβετία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x