Γενικά

«Βαφτίστηκε» το Boxing Club του Παναθηναϊκού στο Λουτράκι (pics)

Απλώνει τα «δίχτυα» του και στην επαρχία ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι εγκαινίασαν τη νεοσύστατη πυγμαχική σχολή τους στο Λουτράκι, παρουσία του αρχιπροπονητή, Γιάννη Αϊδινιώτη.

Επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα ο Παναθηναϊκός. Το Σάββατο, οι πράσινοι εγκαινίασαν στο Λουτράκι τη νεοσύστατη σχολή πυγμαχίας, με στόχο να αναδείξουν τους… επόμενους πρωταθλητές.

Το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου τα εγκαίνια της Σχολής του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Λουτράκι. Ο Σύλλογός μας, στο πλαίσιο της επέκτασης των σχολών του σε ολόκληρη την Ελλάδα, γιόρτασε και επίσημα την έναρξη λειτουργίας του "Παναθηναϊκός Λουτράκι Boxing Club.

Πλήθος κόσμου, φίλοι του Tριφυλλιού, καθώς και του αθλήματος αλλά και ο αρχιπροπονητής Γιάννης Αϊδινιώτης και οι συνεργάτες του Τζίμμης Μαυραγάννης και Κωνσταντίνος Καλογήρου από το Λουτράκι, μαζί με τους πρωταθλητές πυγμάχους του Τριφυλλιού έδωσαν το “παρών” σε μία πολύ ωραία εκδήλωση.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ακολούθησε εντυπωσιακό Sparring και στο χώρο της νέας σχολής του Παναθηναϊκού Α.Ο. στήθηκε μία μεγάλη γιορτή, με πολλά παιδιά να προμηνύουν το μέλλον του Συλλόγου μας στο άθλημα της Πυγμαχίας, όπου ήδη διαπρέπει.

inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x