Ισπανία

Βαλβέρδε: «Εκπληκτική ομάδα η Μπαρτσελόνα»

Την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα έναντι της Αθλέτικ Μπιλμπάο παραδέχθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του δεν είχε κακή απόδοση κόντρα στους Καταλανούς.

Τον λόγο για τον οποίο η Αθλέτικ Μπιλμπάο ηττήθηκε με το ευρύ 5-2 από την Μπαρτσελόνα προσπάθησε να εξηγήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε ότι οι Βάσκοι έπαιξαν καλά, όμως οι Καταλανοί ήταν ανώτεροι.

«Εάν αφαιρέσεις το αποτέλεσμα και κοιτάξεις την απόδοσή μας, δεν μπορείς να πεις ότι παίξαμε άσχημα. Όμως αυτό που μένει είναι η ήττα. Η Μπαρτσελόνα έχει σπουδαίους παίκτες στη μεσοεπιθετική της γραμμή και είχε ευκαιρίες να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα, όμως με τον τρόπο που εξελίχτηκε το παιχνίδι, καταλήξαμε να τιμωρηθούμε», τόνισε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Υπήρχαν στιγμές που φαινόταν πως θα ισοφαρίσουμε στο πρώτο μέρος όμως έγινε το 2-0. Η ίδια ιστορία έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου το σκορ πήγε στο 3-1 και στο 4-1. Δεχτήκαμε τόσα πολλά χτυπήματα και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Η Μπάρτσα είναι σε σπουδαία φόρμα και ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Είναι μία εκπληκτική ομάδα. Ήταν ανώτεροι από εμάς αλλά θέλαμε να τους κοντράουμε. Προσπαθήσαμε να τους σταματήσουμε από το να κάνουν το παιχνίδι τους όμως έφεραν τον βαρύ οπλισμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x