Ελλάδα

Βαράει διάλυση ο Πανιώνιος

Η ΕΕΑ απέρριψε το αίτημα του Ηλία Λιανού για δεκαήμερη παράταση στην ΚΑΕ Πανιώνιος κι έτσι δεν θα συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα. Στη θέση του πιθανότατα η Καβάλα, προς Β’ Εθνική οι «κυανέρυθροι».

Για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας θα διεξαχθεί χωρίς τον Πανιώνιο. Η μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Ηλίας Λιανός, εμφανίστηκε μεν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο με… άδεια χέρια.

Η δεκαήμερη παράταση που ζήτησε για να γίνει προσπάθεια να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις που απαιτούνταν για την εξασφάλιση συμμετοχής στην Α1, απορρίφθηκε κι έτσι τη θέση των «κυανέρυθρων» θα πάρει ως επιλαχούσα από την Α2 (μιας και ήταν τρίτη στο περασμένο πρωτάθλημα) η Καβάλα, εφόσον φυσικά παρουσιάσει πλήρη φάκελο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως παρέμβαση υπέρ του Πανιωνίου για να του δοθεί δεκαήμερη άδεια έκανε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, αλλά αυτή έπεσε στο κενό, αν και η κίνησή του αυτή δεν ήχησε πολύ ευχάριστα στα αυτιά άλλων ομάδων που δεν είχαν την ίδια υποστήριξη.

Όσο για το μέλλον του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, το πιθανότερο είναι να μην τον βρει στην Α2, αλλά στη Β’ Εθνική, ώστε να «καθαρίσει» από τα χρέη, όπως είχε επιλέξει να κάνει προ διετίας η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x