Μπάμπης Χριστόγλου

Βαράτε, ρε, δεν τρέχει τίποτα

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sport-fm.gr για το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ στους ανεγκέφαλους με τον τρόπο που σχολιάζει τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα.

Και θα το ξεκινήσω το κομμάτι με μια πρόταση προς τα πειθαρχικά όργανα:

Από εδώ και στο εξής, όταν κάποιος ηλίθιος πετάει διαφόρων ειδών ρολά σε κεφάλια προπονητών, παικτών, διαιτητών κτλ, σε όποιο γήπεδο και να είναι να προσλαμβάνει για δικηγόρο τα τσακάλια που έχει ο ΠΑΟΚ.

Τι μας λέει ο ΠΑΟΚ; Μας λέει ότι οι γνωματεύσεις των γιατρών και της ιατροδικαστή είναι άχρηστες και ότι ο Γκαρσία δεν χτύπησε από το ρολό που πέταξε ο τύπος στην Τούμπα.

Ή μας λέει ότι έφαγε ο Γκαρσία τίποτα μπουκέτα από τους ίδιους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να κάνουν το έργο πιο σκληρό για τον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και θα του κάνουν μήνυση.

Είναι οι ίδιοι κύριοι που πέρυσι, πολύ σωστά, δήλωναν την απελπισία τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε λίγο θα μας βάλουν να ζητήσουμε και συγγνώμη που χτυπήθηκε ο Ίβιτς».

Φέτος, λοιπόν, οι κύριοι αυτοί με κάθε επισημότητα όχι μόνο ειρωνεύονται το θύμα στον επίσημο λογαριασμό τους στο facebook, που στην προκειμένη είναι ο Γκαρσία, όχι μόνο τον απειλούν με μηνύσεις και άλλα τέτοια γραφικά αλλά το πάνε και παρακάτω: Βάζουν στο χέρι κάθε ηλίθιου ένα ρολό και του λένε ρίξε!

Ρίξε σε προπονητές, ρίξε σε παίχτες, ρίξε σε διαιτητές. Ρίξε, ρε, δεν τρέχει τίποτα. Θα πούμε ότι έγινε κατά λάθος και θα πάμε παρακάτω. Το κάναμε για να φτιάξουμε ατμόσφαιρα κι απλά βρέθηκε ένα κεφάλι στον δρόμο του ρολού και μας τη χάλασε. Και το πιο ωραίο είναι ότι το ίδιο λένε με τα επιχειρήματά τους και στους κάφρους ή ηλίθιους άλλων ομάδων να κάνουν στους δικούς του παίκτες. Εκτός κι αν νομίζει κανείς ότι αν γίνει το πραξικόπημα και ο ΠΑΟΚ τη γλιτώσει δεν θα γίνεται του ρολού σε κάθε ματς. Και περισσότερο σε κάθε ματς του ίδιου του ΠΑΟΚ.

Για να τελειώνει η κουβέντα… Οι τύποι αυτοί που γράφουν αυτά που γράφουν και λένε αυτά που λένε εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ είναι πιο επικίνδυνοι και από τον ίδιο τον τύπο που πέταξε το ρολό. Μαζέψτε τους, λοιπόν, στείλτε τους στον τάκο και φωνάξτε τις τιμωρίες τους. Διότι σε αντίθετη περίπτωση και τα πειθαρχικά όργανα θα είναι σαν να λένε στους ηλίθιους όλων των χρωμάτων: «Βαράτε, ρε, δεν τρέχει τίποτα»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x