Επικαιρότητα

Βαριά κατηγορία για μίνι χασισοφυτεία στο Αγρίνιο

Η δικογραφία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα κι αυτό θα σημάνει ενδεχομένως την προσωρινή του κράτηση

Παρ’ όλο που οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου δεν ανακάλυψαν στοιχεία που να συνηγορούν ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών ένας 40χρονος, τον οποίο έπιασαν να καλλιεργεί μια μικρή χασισοφυτεία, η κατηγορία σε βάρος του είναι ιδιαίτερα βαριά.

Η δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών που σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς σε βάρος του 40χρονου και με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, είναι κακουργηματικού χαρακτήρα κι αυτό θα σημάνει ενδεχομένως την προσωρινή του κράτηση!

Ο δράστης συνελήφθη στο αγρόκτημα που διατηρεί στο Δοκίμι Αιτωλοακαρνανίας, όπου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κατά την διάρκεια της έρευνάς τους έξι δενδρύλλια κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Δεν βρήκαν, όμως, ποσότητες χασίς ούτε ζυγαριές, που να δείχνουν ότι ο καλλιεργητής πωλούσε την παραγωγή του.

*** Κακουργηματικού χαρακτήρα είναι και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος ενός 51χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του σε περιοχή του Κιλκίς 13 γιγαντιαία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 3,50 μέτρων! Στο εσωτερικό του σπιτιού κατασχέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους επτά γραμμαρίων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x