Επικαιρότητα

Βαρουφάκης: Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές

«Έχουμε ελπίδες ότι θα μπορούμε να ανακοινώσουμε την πρόοδο που θα μας οδηγήσει στο τέλος της κρίσης».

Τη βεβαιότητά του πως η Ελλάδα θα φτάσει σύντομα σε συμφωνία με τους πιστωτές της για ένα νέο πρόγραμμα εξέφρασε την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, έπειτα από τη συνάντησή του με τον Ισπανό ομόλογό του Λουίς Ντε Γκίντος.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους από την Ισπανία ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε ότι στη συνάντησή του με τον κ. Ντε Γκίντος εξετάσθηκαν τεχνικά ζητήματα με έναν τρόπο που, όπως είπε, «μας γεμίζει ελπίδες ότι θα μπορούμε να ανακοινώσουμε την πρόοδο που θα μας οδηγήσει στο τέλος της κρίσης», μετά το Eurogroup της Δευτέρας.

Ακόμη, ανέφερε πως συζήτησε με τον Ισπανό ΥΠΟΙΚ για τη ρευστότητα και για τη μεσοπρόθεσμη διαδικασία που θα φέρει την Ελλάδα κοντά στην ανάκαμψη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x