Euro 2016

Βασικός ο Σταφυλίδης (Web TV)

Με τον Βασίλη Τοροσίδη να προπονείται κανονικά και τον Κώστα Σταφυλίδη να είναι η επιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι για το αριστερό άκρο της άμυνας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είχε προαναγγείλει από τη συνέντευξη Τύπου ότι ο Βασίλης Τοροσίδης θα ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Και έτσι έγινε. Ο δεξιός μπακ της Ρόμα συμμετείχε και στο δίτερμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού για το ματς με τη Φινλανδία το Σάββατο στις 21:45.

Αποστολή στη Φινλανδία Σωτήρης Ταμπάκος

Συνήθως, οι προπονήσεις της «γαλανόλευκης» την παραμονή ενός αγώνα δεν βγάζουν ειδήσεις, όσον αφορά το αρχικό σχήμα. Αυτή τη φορά, ο Ιταλός προπονητής έκανε την ανατροπή, φανερώνοντας τις προθέσεις του για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Θεωρητικά, πάντα, όλες τις προηγούμενες ημέρες λέγαμε ότι προβάδισμα για να παίξει στην αριστερή πλευρά έχει ο Κώστας Γιαννούλης. Με βάση όμως, την τελευταία δοκιμή ο Κλαούντιο Ρανιέρι δείχνει ότι θα ρίξει στη… μάχη τον Κώστα Σταφυλίδη. Μάλιστα, ο προπονητής της Εθνικής είχε τετ α τετ με τον νεαρό αριστερό οπισθοφύλακα μετά την προπόνηση, παρουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για το πώς πρέπει να κινείται στην πλευρά του.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Ορέστης Καρνέζης θα υπερασπιστεί την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης, αριστερά, όπως προαναφέραμε, ο Κώστας Σταφυλίδης και οι δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλο με τον Κώστα Μανωλά.

Η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα απαρτίζεται από τους Παναγιώτη Ταχτσίδη (εξάρι), Γιάννη Μανιάτη (δεξιός εσωτερικός χαφ) και Ανδρέα Σάμαρη (αριστερός εσωτερικός χαφ), ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης (δεξιά), ο Γιώργος Σαμαράς (αριστερά) και ο Κώστας Μήτρογλου στην κορυφή.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση της Εθνικής στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x