Γενικά

Βασιλειάδης για Ηρακλή: «Θα ματώσουμε για να βρούμε λύση»

Εγγυήσεις ότι ο Ερασιτέχνης Ηρακλής δεν θα καταρρεύσει έδωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο του Γηραιού.

Κάθε απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να μείνει ο Ερασιτέχνης Ηρακλής «ζωντανός» δεσμεύτηκε να κάνει ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Σε επίσκεψή του σε αθλητικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, η υφυπουργός αθλητισμού τόνισε την σημασία που έχει ο «γηραιός» για τον ελληνικό αθλητισμό και πως θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να μην διαλυθεί.

Αναλυτικά:

«Η επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΓΣ είναι καθημερινή. Προσπαθούμε μέσα σε αυτό το κυκεώνα προβλημάτων να βρούμε λύσεις. Πολλά τα λάθη, οικονομικά, πολιτικά, οδήγησαν σε κατάσταση που δεν πάει άλλο. Εμείς θα βρούμε λύσεις. Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής είναι το μέγιστο ζήτημα για την αθλητική πολιτεία. Θα περάσει μία τροπολογία για να δημιουργηθούν αρχικά πρόσωπα που θα αποτελούν διοίκηση.

Φτιάχνουμε σενάρια, ψάχνουμε νόμιμες λύσεις που θα διασφαλίσουν πως θα υπάρχει ο σύλλογος. Ο Ηρακλής είναι τεράστιο μέγεθος, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη. Για όλη την Ελλάδα. Ο Ηρακλής δε θα καταρρεύσει. Το εγγυόμαστε. Για την ΠΑΕ είναι περιορισμένες οι παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε, αλλά αν είναι ζωντανός ο ΓΣ το "κύτταρο" του συλλόγου, τότε όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Αν το καταφέρουμε οι φίλοι του Ηρακλή θα έχουν ελπίδα να δουν και πάλι το σύλλογο όπως τον ονειρεύονται. Θα "ματώσουμε" να βρούμε λύση και να λειτουργήσει ο σύλλογος. Αυτή είναι η δέσμευσή μου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x