Τένις

Βασίλισσα Κέρμπερ, «κατάπιε» την... μαμά Γουίλιαμς!

Τρομερή εμφάνιση από την Αντζελίκ Κέρμπερ που κατέκτησε για πρώτη φορά το Wimbledon απέναντι στην… εκτός κλίματος Σερένα Γουίλιαμς, η οποία έπαιξε για πρώτη φορά έναν τελικό ως μαμά!

Το πρώτο Wimbledon και τρίτο grand slam της καριέρας της (Αυστραλιανό και US Open το 2016) πανηγυρίζει η Αντζελίκ Κέρμπερ.

Η Γερμανίδα έπιασε εντυπωσιακή απόδοση απέναντι στην Σερένα Γουίλιαμς, της οποίας επικράτησε… σχετικά εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-3) στον τελικό του λονδρέζικου major.

Η νέα «βασίλισσα» της αγγλικής πρωτεύουσας μπήκε από νωρίς αποφασισμένη να κόψει τον... αέρα της θρυλικής Αμερικανίδας και μάλιστα κατέκτησε το πρώτο σετ με διπλό μπρέικ.

Η Γουίλιαμς, που έπαιξε τον πρώτο της τελικό από όταν έγινε μητέρα, δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα της αναμέτρησης, δεν είχε τις απαντήσεις που έπρεπε, έκανε αρκετά λάθη και... φυσιολογικά η πολύπειρη Κέρμπερ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Μάλιστα, έγινε η πρώτη Γερμανίδα που φτάνει στο... υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Wimbledon μετά την σπουδαία Στέφι Γκραφ από το 1996.

Υπενθυμίζουμε πως το μεσημέρι της Κυριακής θα διεξαχθεί ο τελικός στους άνδρες ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Κέβιν Άντερσον.

Ο τελευταίος πόντος του αγώνα


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x