Στην ενεργοποίηση του δικαιώματος που είχε για ανανέωση της συνεργασίας της με τους Ράιαν Στακ και Νικολάι Πάντιους προχώρησε την Τετάρτη η ΚΑΕ Αρης και έτσι οι δυο ξένοι παίκτες θα παραμείνουν για άλλον έναν χρόνο στους κιτρινόμαυρους».

Εν τω μεταξύ, το όνομα του Ηλία Ζούρου είναι πλέον πρώτη στη λίστα για τους υποψήφιους προπονητές που θα διαδεχτούν τον Τσαρλς Μπάρτον στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η περίπτωση του Έλληνα τεχνικού φαίνεται πως δεν ακούγεται και τόσο ευχάριστα στα αυτιά των οπαδών της ομάδας, αλλά το τελευταίο γεγονός δε σημαίνει πως θα φρενάρει τη διάθεση των διοικούντων να συζητήσουν μαζί του.

Για να κλείσει οριστικά το θέμα του νέου προπονητή στους Θεσσαλονικείς, θα πρέπει να κλείσει πρώτα το θέμα του παλιού, κάτι που φαίνεται πως θα καθυστερήσει κάποιες μέρες ακόμη, αφού και ο Αμερικανός δε φαίνεται να είναι εύκολος στη λύση του συμβολαίου του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ