Ο Κώστας Τσαρτσαρής σχολιάζει

«Το μυαλό μου είναι στην Πολωνία»

Το Ευρωμπάσκετ ξεκινάει απόψε και η Εθνική μας ρίχνεται στη μάχη με την ευχή όλων να επιστρέψει από την Πολωνία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι απουσίες είναι αρκετές και σημαντικές, αλλά και οι τέσσερις μεγάλοι απόντες θα έχουν το μυαλό τους στην Πολωνία ώστε να μεταφέρουν στους συμπαίκτες τους όλη τους τη θετική ενέργεια. Ένας από αυτούς, ο Κώστας Τσαρτσαρής, θα σχολιάζει καθημερινά μέσω του www.sport-fm.gr τα παιχνίδια της «γαλανόλευκης». Μείνετε συντονισμένοι..

Το Ευρωμπάσκετ ξεκινάει απόψε και η Εθνική μας ρίχνεται στη μάχη με την ευχή όλων να επιστρέψει από την Πολωνία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι απουσίες είναι αρκετές και σημαντικές, αλλά και οι τέσσερις μεγάλοι απόντες θα έχουν το μυαλό τους στην Πολωνία ώστε να μεταφέρουν στους συμπαίκτες τους όλη τους τη θετική ενέργεια. Ένας από αυτούς, ο Κώστας Τσαρτσαρής, θα σχολιάζει καθημερινά μέσω του www.sport-fm.gr τα παιχνίδια της «γαλανόλευκης». Μείνετε συντονισμένοι…

Το πρώτο μήνυμα του Κώστα

«Εύχομαι τα παιδιά να ξεκινήσουν με νίκη κόντρα στα Σκόπια. Θα τα ξαναπούμε μετά το ματς. Το μυαλό μου είναι στην Πολωνία.

Φιλικά Κώστας
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x