Ελλάδα

«200άρισε» ο Μαργαρίτης στην Basket League

Τις 200 συμμετοχές στη Basket League συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και αποθεώθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Τις 200 συμμετοχές στη Basket League συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αποθεώθηκε στα social media από τον σύλλογο, με τον οποίο έχει πραγματοποιήσει τη συντριπτική πλειοψηφία των εμφανίσεων στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

«Ο αρχηγός μας Βαγγέλης Μαργαρίτης συμπλήρωσε 200 συμμετοχές στη betshop Basket League, εκ των οποίων οι 181 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ξεκινώντας από τον Ηρακλή τη σεζόν 2001-02 (2 συμμετοχές), με 17 παιχνίδια στο Περιστέρι (2009–10) κι από το 2012στα ασπρόμαυρα, έχει γνωρίσει την καθολική αποδοχή όλου του κόσμου, έγινε αρχηγός της ομάδας μας, διεθνής και έπεται συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσίευση.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

View this post on Instagram

Ο αρχηγός μας Βαγγέλης Μαργαρίτης συμπλήρωσε 2??0??0?? συμμετοχές στη betshop Basket League, εκ των οποίων οι 1??8??1?? με τη φανέλα του #PAOK Ξεκινώντας από τον Ηρακλή τη σεζόν 2001-02 (2 συμμετοχές), με 17 παιχνίδια στο Περιστέρι (2009–10) κι από το 2??0??1??2?? στα ασπρόμαυρα, έχει γνωρίσει την καθολική αποδοχή όλου του κόσμου, έγινε αρχηγός της ομάδας μας, διεθνής και έπεται συνέχεια! Our captain, Vangelis #Margaritis completed 2??0??0?? games in the Greek League. Well done Capo! ???????? #nevergiveup #captain #noexcuses

A post shared by PAOK BC (@paokbasketball) on

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x