Ευρώπη

Κοντά στην Μπαρτσελόνα ο Βούγιανιτς

Το μεταγραφικό «σαφάρι» της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται. Μετά τις μεταγραφές των Κακιούζη, Μπαζίλε, Θόρντον, Μαρκονάτο και Γουίλιαμς, οι Καταλανοί βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου γκαρντ Μίλος Βούγιανιτς.

Το μεταγραφικό «σαφάρι» της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται. Μετά τις μεταγραφές των Κακιούζη, Μπαζίλε, Θόρντον, Μαρκονάτο και Γουίλιαμς, οι Καταλανοί βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου γκαρντ Μίλος Βούγιανιτς. Η επικείμενη συμφωνία με τον 25χρονο άσο ήρθε την κατάλληλη στιγμή, καθώς ο Σκοπιανός γκαρντ της ομάδας Βλάντο Ιλιέφσκι θα λύσει το συμβόλαιό του, ώστε να υπογράψει στη Ρόμα.

Η Μπαρτσελόνα είναι η πρώτη αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα και φέτος θα παρουσιαστεί ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα, ενώ σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του Βούγιανιτς έπαιξε και ο νέος τζένεραλ μάνατζερ της Μπάρτσα, Ζόραν Σάβιτς. Την περασμένη σεζόν ο Μίλος Βούγιανιτς αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κλιμάμιο Μπολόνια και είχε 16.5 πόντους και 2.4 ασίστ μέσο όρο στην Ευρωλίγκα σε 20 παιχνίδια.

Επιμέλεια; Αποστόλης Κοτρότσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x