Όπου φτωχός και η μοίρα του… Μόνο προβλήματα παντός είδους αντιμετωπιοζυν αυτήν τη στιγμή όσοι καταπιάνονται με τον μπασκετικό Ηρακλή και σε όλα τα προηγούμενα έρχεται να προστεθεί και ένα ακόμη αγωνιιστικό πρόβλημα, που δυσκολεύει την προσπάθεια παραμονής στην Α1. Αυτό αφορά τον τραυματισμό του Θρασύβουλου Σφέικου, ο οποίος θα αναγκαστεί να μείνει εκτός υποχρεώσεων του «γηραιού» για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Ο νεαρός γκαρντ ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις δε θα δώσει το «παρών» στον κρίσιμο αγώνα παραμονής κόντρα στον Μακεδονικό την Κυριακή, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του και κόντρα στον ΓΣ Λάρισας τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Απόντες επίσης από την προπόνηση της Δευτέρας ήταν και οι άρρωστοι Κώστας Χρήστου, Μίρζα Κούρτοβιτς και Δημήτρης Ακσεχέρογλου. Την Τετάρτη ο Γιούρι Ζντοβτς έκλεισε φιλικό με το ICBS στο «Ιβανώφειο».

Τέλος, Την Τρίτη αναμένεται να εκδικαστεί η προσφυγή που κατέθεσε σε βάρος των «κυανόλευκων» ο Νίκος Κούβελας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ