Ελλάδα

Κοτσιαρής: «Στόχος να πρωταγωνιστήσουμε στην Α1»

Απάντηση στις αντιδράσεις μερίδας των φιλάθλων του Γυμναστικού Λάρισας στη συγχώνευση με την ΑΕΛ έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Κοτσιαρής με δήλωσή του. Ο ισχυρός άνδρας του Γυμναστικού διαβεβαίωσε τους φιλάθλους πως η συγχώνευση γίνεται σε ισότιμη βάση και ο σύλλογος δεν θα χάσει την ταυτότητά του, που κουβαλά μετά από 78 χρόνια ιστορίας στον αθλητικό χώρο. Παράλληλα επεσήμανε πως με τη συγχώνευση θα τεθούν οι βάσεις για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στην Α1 και να μην περιορίζεται στην παραμονή της στα σαλόνια

Απάντηση στις αντιδράσεις μερίδας των φιλάθλων του Γυμναστικού Λάρισας στη συγχώνευση με την ΑΕΛ έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Κοτσιαρής με δήλωσή του. Ο ισχυρός άνδρας του Γυμναστικού διαβεβαίωσε τους φιλάθλους πως η συγχώνευση γίνεται σε ισότιμη βάση και ο σύλλογος δεν θα χάσει την ταυτότητά του, που κουβαλά μετά από 78 χρόνια ιστορίας στον αθλητικό χώρο. Παράλληλα επεσήμανε πως με τη συγχώνευση θα τεθούν οι βάσεις για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στην Α1 και να μην περιορίζεται στην παραμονή της στα σαλόνια.

«Υπήρξαν κάποιες αντίθετες απόψεις και ορισμένες αντιρρήσεις από περιορισμένο αριθμό ατόμων, οι οποίες οφείλονται σε συναισθηματικούς λόγους, καθώς οι άνθρωποι αυτοί έχουν δεθεί συναισθηματικά με τον Γυμναστικό, που έχει 78 χρόνια ιστορίας. Αυτή η συναισθηματική φόρτιση οδηγεί σε αντιδράσεις, παρόλο που οι ίδιοι μπορεί να έχουν κατανοήσει ότι είναι πολύ καλό για το σύλλογο αυτό που θα συμβεί. Είναι πιστεύω δικαιολογημένη αυτή η αντίδραση. Ωστόσο, πάνω απ’ όλα εμείς κοιτάζουμε τη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει τη δυναμική να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής. Αυτός είναι ο στόχος και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να τον υλοποιήσουμε», δήλωσε σχετικά, ενώ προσέθεσε πως πλέον απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συγχώνευση των δύο σωματείων:

«Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν. Εχουμε συμφωνήσει σε όλα. Την Τρίτη το βράδυ συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ και ομόφωνα πήρε απόφαση και είπε προχωράμε. Εντός των ημερών θα έχουμε από τους νομικούς που ασχολούνται με το διαδικαστικό θέμα, το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσουμε βήμα προς βήμα, έτσι ώστε η ενοποίηση να ολοκληρωθεί στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Με βάση την ενημέρωση που έχουμε και όπως μας διαβεβαιώνουν οι νομικοί, η διαδικασία θα χρειαστεί κάποιες ημέρες. Περιμένουμε να μας το πουν και οριστικά, και το προσεχές Σάββατο ή την Κυριακή θα το ανακοινώσουμε επίσημα, ότι δηλαδή ξεκινούν οι διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η κίνηση. Τα πάντα θα είναι σε ισότιμη βάση, τόσο η συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ όσο και στο Δ.Σ. με όνομα ΑΕΛ-Γ.Σ. Τα μηνύματα που εγώ λαμβάνω καθημερινά τόσο από τους Λαρισαίους αλλά και εκτός Λάρισας είναι θετικά και όλα λένε ότι η νέα ομάδα θα αποκτήσει μια τέτοια δυναμική που θα φανεί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής. Άρα θεωρώ ότι η κίνηση είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x