Final 4 2011

Ομαδική υπόκλιση της Μακάμπι στον Παναθηναϊκό

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχτηκαν όλοι οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά την ήττα τους στον τελικό του Final 4 της Βαρκελώνης.

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχτηκαν όλοι οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά την ήττα τους στον τελικό του Final 4 της Βαρκελώνης.

Γκάι Πνίνι: «Η καλύτερη ομάδα κέρδισε και δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε. Φτάσαμε πολύ μακριά. Δώσαμε τα πάντα, αλλά κάποιες φορές δεν ήταν αρκετό. Θέλω να ευχαριστήσω τους εξαιρετικούς οπαδούς μας για τη συμπαράστασή τους. Ήταν το πρώτο μου Final 4 κι ελπίζω όχι το τελευταίο. Δεν θα ξεχάσω την εμπειρία κι ελπίζω την επόμενη φορά να το κατακτήσουμε».

Ταλ Μπερστάιν: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Φτάσαμε όσο πιο κοντά μπορούσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να ανέβουμε στην κορυφή. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα. Παλέψαμε για 40 λεπτά αλλά όλοι είδαν πόσο μεγάλη ομάδα είχαμε απέναντί μας. Κάθε φορά που πλησιάζαμε, είχαν τον τρόπο να ξεφεύγουν και πάλι. Έχουν πολλή εμπειρία».

Τσακ Έιντσον: «Είχαμε μία χρυσή ευκαιρία για τη νίκη, αλλά τη χάσαμε και είναι λογικό να είμαστε απογοητευμένοι. Πιστεύω πως αν ο Ντορόν Πέρκινς ήταν εδώ, θα είχαμε κερδίσει. Κάναμε κάποια καλά πράγματα σήμερα, αλλά υστερήσαμε σε κάποιους άλλους τομείς. Ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικά πολύ καλή ομάδα κι εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες μας».

Τζέρεμι Πάργκο: «Θέλαμε να κερδίσουμε και πιστεύω πως μπορούσαμε. Ο Παναθηναϊκός φόρτωσε τη ρακέτα του στο πρώτο μέρος και ήταν δύσκολο να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Είναι πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη εμπειρία».

Ντέιβιντ Μπλου: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς καλούς παίκτες και ήμασταν προετοιμασμένοι να τους αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν βρήκαμε λύσεις απέναντι σε κάποιες καταστάσεις. Όταν αντιμετωπίζεις έναν παίκτη που είναι MVP της σεζόν, καλύτερος αμυντικός και πολυτιμότερος του Final 4, είναι δύσκολο να τα βγάλεις πέρα απέναντί του. Το πικ-εν-ρολ του Παναθηναϊκού μάς προκάλεσε πολλά προβλήματα και δεν είχαμε την απάντηση. Είναι κρίμα, γιατί φτάσαμε τόσο κοντά. Κρατήσαμε μία σπουδαία ομάδα στους 78 πόντους, πράγμα που σημαίνει πως κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα, αλλά υστερήσαμε στην επίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x