Final 4 2011

«Να σας έχει ο Θεός καλά»

Μήνυμα ευγνωμοσύνης στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας έστειλε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του που υπογράφεται από τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής, Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Μήνυμα ευγνωμοσύνης στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας έστειλε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του που υπογράφεται από τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής, Αχιλλέας Μακρόπουλος. Αναλυτικά:

«Ολόκληρος ο κόσμος του ιστορικού Συλλόγου, συγκλονισμένος, συγκινημένος και για μία ακόμη φορά υπερήφανος, διαβιβάζει και εκφράζει στους δημιουργούς της τρισένδοξης ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου Αδελφούς Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον μέγιστο προπονητή Ομπράντοβιτς και τους συνεργάτες του, και ιδιαίτερα στους πανένδοξους, πανάξιους, μυθικούς παίκτες της ομάδας, τα πιο θερμά, ειλικρινή ,συγκινητικά συγχαρητήρια, εκφράζοντας συγχρόνως την ευγνωμοσύνη όλων των Παναθηναϊκών για την ευτυχία και την υπερηφάνεια που για χρόνια μας χαρίζουν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, πανευτυχής, υπερήφανος για αυτή την ομάδα ελπίζει και στο αύριο, με εγγύηση της οικογένειας Γιαννακόπουλου, που έχει προσφέρει ημέρες δόξας στο Σύλλογο, την παρουσία του κ. Ομπράντοβιτς και των συγκλονιστικών παιχτών.

Ένα ειδικό, ιδιαίτερο εύγε δικαιούται, και του το απευθύνουμε, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, η μεγάλη μορφή του Παναθηναϊκού, του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Να σας έχει όλους ο Θεός καλά!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x