Ελλάδα

Και τώρα το plan B των τελικών…

Μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης και είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του πρώτου τελικού της Α1 μπάσκετ των ανδρών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Γ.Γ.Α Παναγιώτης Μπιτσαξής σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ, εξετάζουν ήδη το… εναλλακτικό πλάνο για την διεξαγωγή των αναμετρήσεων. Την Παρασκευή στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης και είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του πρώτου τελικού της Α1 μπάσκετ των ανδρών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Γ.Γ.Α Παναγιώτης Μπιτσαξής σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ, εξετάζουν ήδη το… εναλλακτικό πλάνο για την διεξαγωγή των αναμετρήσεων.

Την Παρασκευή στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το σενάριο να γίνουν τα ματς όπως και οι πρόσφατοι τελικοί του βόλεϊ, με παιδιά και μαθητές μόνο στις κερκίδες, φαίνεται ότι βρίσκεται για τα καλά… στο μυαλό των ιθυνόντων που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν να συμβεί κάτι ανάλογο ή και χειρότερο σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ.

Όλα αυτά βέβαια για την ώρα είναι πρώιμα και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο κ. Μπιτσαξής από αύριο κιόλας θα θέσει επί τάπητος, μαζί με τους αρμόδιους, ένα… σχέδιο για το πώς και πότε θα γίνουν αυτά τα ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x