NBA

Aπίστευτο φινάλε: Πρωταθλητές Summer League οι Μπουλς με δύο buzzer beater! (vids)

Σε έναν από τους καλύτερους τελικούς Summer League που έγιναν ποτέ, οι Σικάγο Μπουλς «ξέραναν» τους Τίμπεργουλβς με δύο buzzer beater και κατέκτησαν τον τίτλο.

Σε έναν τελικό που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια και οι Τίμπεργουλβς δύσκολα θα ξεχάσουν πώς έχασαν, οι Μπουλς μετά από δύο buzzer beater του Ντένζελ Βάλενταϊν, ένα στην κανονική διάρκεια με τρίποντο ( 77-77) και ένα στην παράταση (82-84) στέφθηκαν πρωταθλητές Summer League.

Πρωταγωνιστές για τους Μπουλς ήταν οι Τζέριαν Γκαρντ με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ και Μπόμπι Πόρτις με 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα. Ασφαλώς την παράσταση έκλεψε ο Ντένζελ Βάλενταϊν που σημάδεψε τον τελικό με τα δύο buzzer beater.

Ο 22χρόνος Αμερικάνος γκαρντ που επιλέχθηκε στην θέση 14 του φετινού draft από τους Μπουλς με τρίποντο στα 0.2 δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας κράτησε ζωντανούς τους «ταύρους» και εν συνεχεία έχοντας βρει ρυθμό δεν δίστασε να «σκοτώσει» τους Τίμπεργουλβς με ένα δύσκολο δίποντο υπό ασφυκτική πίεση και ενώ δεν είχε ντρίμπλα , ευστόχησε, στέλνοντας την ομάδα του για την …απονομή και τους «λύκους» να παρακολουθούν αποσβολωμένοι την κατάληξη.

Για τους Τίμπεργουλβς ο ΜVP του Summer League Τάιους Τζόουνς, είχε 27 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Δείτε την απίστευτη εξέλιξη του τελικού:







Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x