BCL

Το Basketball Champions League έκανε γκάλοπ με πρώην και νυν και άπαντες ποντάρουν στην Μάλαγα

Το Basketball Champions League έκανε γκάλοπ με πρώην και νυν παίκτες της διοργάνωσης και όλοι πρόβλεψαν Ουνικάχα Μάλαγα.

Η Stark Arena είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το Final Four του Basketball Champions League το τριήμερο 26-28 Απριλίου και η διοργάνωση έκανε γκάλοπ με παίκτες, για τον νικητή της διοργάνωσης αλλά και τον MVP του τριημέρου.

Ανάμεσα τους είναι και δύο «Έλληνες», αφού στην διαδικασία συμμετείχαν και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Άντονι Κάουαν, της ΑΕΚ Betsson και του Προμηθέα Πατρών, με τις απαντήσεις να είναι όλες ίδιες, αφού και οι 10 πρόβλεψαν Ουνικάχα Μάλαγα! Όσον αφορά τον MVP της διοργάνωσης, ο πρώην «πράσινος», Κέντριικ Πέρι, έχει πάρει έξι «ψήφους», δύο ο Τάισον Κάρτερ και από μία Ντίλαν Οσετκόφσκι και Καμ Τέιλορ.

Ο πρώτος MVP της διοργάνωσης Τζόρνταν Θίοντορ, όπως και ο περσινός, Τι Τζέι Σορτς, έκαναν την πρόβλεψη τους και για τα ημιτελικά, όπου και οι δύο θεωρούν πως από το ζευγάρι Περιστέρι bwin-Τενερίφη, θα περάσουν οι Ισπανοί, αλλά θα ηττηθούν στον τελικό από την Ουνικάχα Μάλαγα, που θα αποκλείσει στον έτερο ημιτελικό την Μούρθια.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρώτος ημιτελικός, Περιστέρι bwin-Μούρθια θα ξεκινήσει στις 19:00, και το Μούρθια-Μάλαγα στις 22:00.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x