BCL

Κασελάκης: «Τελικός το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ»!

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κασελάκη ενόψει της αυριανής (13/03, 21:00) κρίσιμη αναμέτρησης του Περιστερίου bwin με αντίπαλο τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το βράδυ της Τετάρτης (13/03, 21:00), το Περιστέρι bwin δοκιμάζεται στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας και στη «Savaria Arena» απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 5η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη παίζει τα... ρέστα της όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς, σε ενδεχόμενη ήττα, αποχαιρετά οριστικά τον θεσμό.

Μιλώντας στο σάιτ της ομάδας, ο Λεωνίδας Κασελάκης, στάθηκε στον χαρακτήρα «τελικού» που έχει το αυριανό ματς, τονίζοντας πως το ροζ φύλλο αγώνα θα έρθει μόνο αν χτυπήσουν τις αδυναμίες του αντιπάλου και είναι συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά σε άμυνα και επίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδας Κασελάκης:

«Αντιμετωπίζουμε την Χάποελ Ιερουσαλήμ σε ουδέτερο γήπεδο, για μας είναι ένας τελικός. Ξέρουμε ότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League ως την τελευταία αγωνιστική.

Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία μας είχε κερδίσει με buzzer beater στο γήπεδο μας. Ήταν μια πολύ σκληρή ήττα για μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τη χτυπήσουμε στις αδυναμίες της, να είμαστε επιθετικοί και για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι και σκληροί σε άμυνα και επίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x