BCL

Σπανούλης: «Μεγάλη μέρα η αποψινή, παίξαμε φοβερό μπάσκετ για τρία δεκάλεπτα»

Στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν oι φίλοι του Περιστερίου bwin στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την πρόκριση επί της Ρίτας Βίλνιους στα play-in του BCL.

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως η πρόκριση του Περιστερίου bwin επί της Ρίτας Βίλνιους καθιστά την Τετάρτη 10 Γενάρη 2024 ιστορική ημερομηνία για την ομάδα, θεωρεί πως δεν έπρεπε να αφήσουν το παιχνίδι μετά το 30’ κόντρα σε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου κι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες των «κυανοκίτρινων».

Αναλυτικά: «Είναι μεγάλη ημέρα για το Περιστέρι bwin, οι φίλοι μας δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα και μας "έσπρωξαν" στη νίκη και την πρόκριση. Εύχομαι όλο και περισσότεροι να έρχονται να μας υποστηρίζουν. Παίξαμε για 30’ φοβερό μπάσκετ κι ελέγξαμε το παιχνίδι. Χωρίς λόγο νομίζαμε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, όμως απέναντι σε τόσο καλές ομάδες, όπως η Ρίτας, κάναμε λάθος».

Και συμπλήρωσε: «Φέτος, ήμασταν καλύτερη ομάδα, πήραμε δύο νίκες, ενώ πέρυσι είχαμε ηττηθεί δύο φορές. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Οι παίκτες μου αξίζουν όλα τα εύσημα για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x