Eurohoops

Eurohoops Academy: Supervisors Παπαλουκάς–Διαμαντίδης!

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ίδρυση της “Eurohoops Academy”, που θα έχει supervisors αυτόν και τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Η συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ ενόψει του Antetokounbros είχε και μια σπουδαία ανακοίνωση, αφού επισημοποιήθηκε η ίδρυση των ακαδημιών «Eurohoops Academy»!

Οι νέες ακαδημίες, που ιδρύονται από το «Eurohoops», θα βρίσκονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Κηφισιά (Ευρώτα 24, Τ.Κ. 14564) όπου τα παιδιά θα μπορούν να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, υπό την καθοδήγηση εξαιρετικών προπονητών και υπό τη διεύθυνση του σπουδαίου Δημήτρη Διαμαντίδη!

Την ανακοίνωση έκανε ο Θοδωρής Παπαλουκάς και εξήγησε τον στόχο της ακαδημίας: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να πως ότι από τον Σεπτέμβριο σε μια νέα εγκατάσταση θα ιδρυθεί η Eurohoops Academy!

Supervisors θα είμαστε εγώ και ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης). Σκοπός είναι να περάσουμε ό,μτι πρεσβεύουμε. Δεν ψάχνουμε για νέους πρωταθλητές, αλλά θέλουμε τα παιδιά να έχουν τη νοοτροπία που θεωρούμε σωστή. Γίνεται μεγάλος αγώνας να γίνει σωστά και να είναι όλα έτοιμα έγκαιρα για τα παιδιά, αλλά και για μας που θα κάνουμε ατομικές προπονήσεις»
.

Πηγή: Eurohoops.net

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x