Eurohoops

Κιμ Τιλί: Το… γαλλικό κλειδί του Ολυμπιακού! (video)

Μάλιστα… Κίμ Τιλί λοιπόν στον Ολυμπιακό και πλέον η μεταγραφολογία στην Ελλάδα είναι ασορτί με το κλίμα των ημερών. Στα… κόκκινα δηλαδή!

Ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση, υπογράφοντας τον εξαιρετικά χρήσιμο, Γάλλο εργάτη από την Μπασκόνια, μια ομάδα που παρακολουθώ πολύ και σίγουρα της έχω κάτι παραπάνω από μία απλή συμπάθεια.

Ο Τιλί είναι ένας παίκτης που δεν είναι αυτός που θα πάρει το χειροκρότημα, αυτός που θα έχει μεγάλες βραδιές και θα πάρει ματς μόνος του. Είναι όμως ένα πολύ καλός παίκτης, που γνωρίζει πολύ καλά τα βασικά του παιχνιδιού. Παίκτης ομάδας που θα κάνει πολύ χαμαλοδουλειά που δεν φαίνεται με το μάτι, αλλά είναι ορατή σε αυτούς που μπορούν να δούνε πίσω από την κουρτίνα, παρακολουθώντας ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Μαζί με τον Χάνγκα και τον Σενγκέλια αποτελούσαν τους αγαπημένους μου παίκτες από την ομάδα από τη χώρα των Βάσκων και πιστεύω ότι στον Ολυμπιακό έχει πολλά να δώσει, αφού είναι υπηρέτης του συνόλου, κάτι που στον Ολυμπιακό είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται από τους νέους παίκτες, για να δέσουν με το υπόλοιπο παζλ.

Δείτε αναλυτικά στο Eurohoops.net

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x