Eurohoops

Μιλουτίνοφ: «Έχω πίστη στην ομάδα, μπορούμε να πάρουμε προβάδισμα»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εξελίχθηκε σε καθοριστικό παράγοντα του Ολυμπιακού τους τελευταίους μήνες και το ίδιο θέλει να δει από αυτόν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στα τελευταία δύο ή τρία παιχνίδια της σεζόν.

Ο Σέρβος σέντερ δηλώνει στη Real News πως περιμένει ακόμα ένα σκληρό τελικό αλά με την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη και την ομοψυχία στην ομάδα του στην οποία τονίζει πως έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη, ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πάρει ξανά το προβάδισμα:

«Πρόκειται για έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα στον δρόμο μας φέτος. Περιμένω σκληρό ματς, απαιτητικό, που απαιτεί συγκέντρωση, πίστη και τα λιγότερα δυνατά λάθη, αν θέλουμε να είμαστε εμείς εκείνοι που θα επικρατήσουν. Θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας και αυτό οπωσδήποτε θα αυξήσει την έντασή μας, αφού πάντοτε ο κόσμος έχει τη δύναμη να σπρώχνει την ομάδα προς τη νίκη. Για να είμαι ειλικρινής, μπορούσαμε να έχουμε διπλασιάσει τις νίκες μας στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, διότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και μαχητικοί στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο νεκρά διαστήματα και λάθη στο φινάλε στοίχισαν ακριβά», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x