Eurohoops

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Διπλασίασε (και βάλε) τον εαυτό του!

Η πρόβλεψη πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα κάνει μία “break out” σεζόν δεν πρέπει να έδινε στο στοίχημα καλή απόδοση. Ούτε εμείς ανακαλύψαμε την Αμερική.

Ο Σέρβος σέντερ φροντίζει απλά να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ολυμπιακός…

Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της εφετινής σεζόν, ο Μιλουτίνοφ έχει πετύχει διπλάσια και … βάλε νούμερα στο σκοράρισμα, αλλά και στην αξιολόγηση, εκμεταλλευόμενος σε πλήρη ανάπτυξη τα λεπτά που του δίνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (23,1?) ως βασικό σέντερ στο ροτέισον του.

Νούμερα που συνοδεύονται από το απόλυτο νικών του Ολυμπιακού, οπότε όχι μόνο δεν πάνε στράφι αλλά τοποθετούνται στην πυραμίδα του νέου οικοδομήματος των φιναλίστ της Ευρωλίγκας.

Ο Μιλουτίνοφ έχει πετύχει 46 πόντους στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, πολύ πάνω από το διπλάσιο νούμερο της προηγούμενης καλύτερης εκκίνησης του στην Ευρωλίγκα (πέρυσι 18 πόντοι)! Αυτός ο αριθμός από μόνος του πιστοποιεί πως ο 23χρονος ψηλός έχει βελτιώσει την ικανότητα του στην επίθεση, είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και διαρκώς δείχνει τη βελτιωμένη του έκδοση όπως ο Ολυμπιακός περίμενε να δει.

Συγχρόνως έχει ανεβάσει κατακόρυφα τον αριθμό του στην αξιολόγηση- πάλι στην τετράδα των πρώτων αγωνιστικών- με 60 βαθμούς ως τώρα έναντι μόλις 27 πέρυσι.

Ο Μιλουτίνοφ βέβαια, παίζει περισσότερο και κοντά σε αυτό συνήθως έρχονται και τα νούμερα. Όχι πάντα όμως και ίσως να μη συμβαίνει τόσο εντυπωσιακά όπως έχει πετύχει ως τώρα. Άλλωστε, το χρόνο μέσα στο παρκέ τον κερδίζεις και με την απόδοση σου και ο Σέρβος το εισπράττει από τον προπονητή του αφού η σχέση αυτή πρέπει και είναι ανταποδοτική.

Μιλουτίνοφ 2016/2017 (4 αγωνιστικές)

inner

Μιλουτίνοφ 2017/2018 (4 αγωνιστικές)

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x