Ευρώπη

H Ρεάλ ξεκίνησε ήδη νομική έρευνα για τη βιωσιμότητα της εγκατάλειψης της ACB!

Πυρετωδώς εργάζονται οι νομικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και εξωτερικοί συνεργάτες για να εξετάσουν πόσο βιώσιμη είναι η αποχώρηση από την ACB.

Αποφασισμένη να εγκαταλείψει την ACB είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το κλαμπ έχει ήδη ανατεθεί τόσο στο νομικό τμήμα της ομάδας, όσο και σε εξωτερικό γραφείο, η έρευνα για το πόσο βιώσιμη είναι λύση της αποχώρησης από το ισπανικό πρωτάθλημα μέσα στους επόμενους μήνες, μετά τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αφού στη Ρεάλ χαρακτήρισαν «λυπηρό και ανούσιο» το Δελτίο Τύπου της ACB, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αγωνίζονται μόνο στην Ευρωλίγκα από την επόμενη σεζόν. Επιπλέον πιστεύουν ότι η υποχρέωση του να συμμετέχουν σε εθνικό πρωτάθλημα για να παίζουν στην Ευρώπη, όπως αντικατοπτρίζεται στο καταστατικό της Ευρωλίγκας, είναι ένας κανονισμός που διορθώνεται εύκολα.

Αιτία είναι η κακή χρήση του βίντεο στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι και η έλλειψη επαρκούς απάντησης από την ACB. Στη «Βασίλισσα» θεωρούν ότι τα λάθη αυτά δεν αποτελούν ανθρώπινα σφάλματα, αλλά έλλειψη επαγγελματισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x