Αποφασισμένη να εγκαταλείψει την ACB είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το κλαμπ έχει ήδη ανατεθεί τόσο στο νομικό τμήμα της ομάδας, όσο και σε εξωτερικό γραφείο, η έρευνα για το πόσο βιώσιμη είναι λύση της αποχώρησης από το ισπανικό πρωτάθλημα μέσα στους επόμενους μήνες, μετά τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αφού στη Ρεάλ χαρακτήρισαν «λυπηρό και ανούσιο» το Δελτίο Τύπου της ACB, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αγωνίζονται μόνο στην Ευρωλίγκα από την επόμενη σεζόν. Επιπλέον πιστεύουν ότι η υποχρέωση του να συμμετέχουν σε εθνικό πρωτάθλημα για να παίζουν στην Ευρώπη, όπως αντικατοπτρίζεται στο καταστατικό της Ευρωλίγκας, είναι ένας κανονισμός που διορθώνεται εύκολα.

Αιτία είναι η κακή χρήση του βίντεο στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι και η έλλειψη επαρκούς απάντησης από την ACB. Στη «Βασίλισσα» θεωρούν ότι τα λάθη αυτά δεν αποτελούν ανθρώπινα σφάλματα, αλλά έλλειψη επαγγελματισμού.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ