Ελλάδα

Hall Of Brands 3on3 Tournament: Το απόλυτο μπασκετικό πάρτι, που θες να ξαναζήσεις!

Ένα πεντάλεπτο βίντεο σας παρουσιάζει τα όσα έγιναν στο πρώτο Hall Of Brands 3on3 Tournament για να πάρετε μια γεύση και να ετοιμαστείτε για το επόμενο.

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, πόσω μάλλον ένα βίντεο. Δείτε μέσα σε 5 λεπτά τα όσα συναρπαστικά έγιναν. Ανατριχιάσαμε, γουστάραμε, χειροκροτήσαμε και ναι … καρφώσαμε, σε μια διοργάνωση που θύμιζε κάτι από All Star Game του ΝΒΑ.

Μεγάλα ονόματα του μπάσκετ, τρομερές εγκαταστάσεις, παλμός στην κερκίδα και πάνω από όλα εορταστική διάθεση. Το πρώτο Hall Of Brands 3on3 Tournament τα είχε όλα και με το παραπάνω, ενώ «έβγαλε νοκ άουτ» αντίστοιχες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 φόρεσε τα μπασκετικά του και βρέθηκε στην μαγευτική πόλη των Ιωαννίνων το διήμερο 6-7 Ιουλίου μένοντας πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Aστέρια του μπάσκετ ξεσήκωσαν τον κόσμο που κατέκλυσε τις κερκίδες δίνοντάς του πάσα για να παίξει χαρίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους.



Τάπες, καρφώματα, τρίποντα, πάθος, σασπένς με τους σούπερ σταρ του ελληνικού μπάσκετ να δίνουν ρεσιτάλ και τον κόσμο να παρακολουθεί με ενθουσιασμό, ενώ το δίδυμο του «Fight Club», Κώστας Βαϊμάκης και Γιάννης Τσαούσης, έδωσε τη δική του ξεχωριστή νότα.

Μεγάλο μέρος των εσόδων από τη διοργάνωση χρησιμοποιήθηκε για καλό σκοπό, αφού πήγε για τη σίτιση, τον εμβολιασμό, αλλά και τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων της πόλης, ενώ το Hall Of Brands ανακοίνωσε πως από δω και πέρα αναλαμβάνει τη σίτιση όλων των αδέσποτων της Anima και της ΚΙ.ΔΙ.ΖΩ

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από όσα εκτυλίχθηκαν, αλλά και να μπείτε στο κλίμα για τα όσα σύντομα θα επακολουθήσουν, σε μια διοργάνωση που δικαίως σκοπεύει να γίνει θεσμός.

Κάντε ζέσταμα, γιατί το επόμενο Hall Of Brands 3on3 Tournament μπορεί να είναι στη δική σου πόλη…

Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν, to be continued…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x