Ευρώπη

MVP του ισπανικού πρωταθλήματος για το Μάρτιο ο Σερμαντίνι

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίχτη στο ισπανικό πρωτάθλημα για τον μήνα Μάρτιο παρέλαβε ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Γκιόργκι Σερμαντίνι τον Μάρτιο στο πρωτάθλημα της ACB, ήταν αρκετές για να του χαρίσουν το βραβείο του MVP παίκτη του μήνα. Ο Γεωργιανός σέντερ, ήταν η βασική αιτία που η Ανδόρα εξακολουθεί βρίσκεται εντός οκτάδας και παραμένει σε «τροχιά» πλέι οφ. Το συγκεκριμένο γεγονός συμβαίνει για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, καθώς ο Σερμαντίνι είχε παραλάβει και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για τον μήνα Ιανουάριο.

Την καλύτερη του εμφάνιση ο 27χρονος σέντερ την πραγματοποίησε κόντρα στη Σαραγόσα, όπου σκόραρε 27 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ, εκτοξεύοντας τον δείκτη αξιολόγησης στους 41 βαθμούς. Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση πραγματοποίησε και κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ, κάτι ωστόσο που δεν έφτανε καθώς η ομάδα του ηττήθηκε από το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Νιώθω έκπληκτος για αυτό το βραβείο. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, ωστόσο δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς του συμπαίκτες μου. Πραγματοποιούμε μία πολύ καλή σεζόν την οποία ελπίζουμε να κλείσουμε θετικά» σχολίασε ο Γεωργιανός.

Την φετινή σεζόν ο Σερμαντίνι είναι ο πρώτος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος μαζεύοντας 7,58 ανά παιχνίδι, ενώ είναι και στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 15,5 πόντους μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x