NBA

NBAer σκοτώθηκε από πυροβολισμό!

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος του NBA με την είδηση του θανάτου, από πυροβολισμό στην κοιλιά, του 23χρνου παίκτη των Πέλικανς, Μπράις Ντεζόν-Τζόουνς!

Στο πένθος βυθίστηκε ο κόσμος του NBA!

O Μπράις Ντεζόν-Τζόουνς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 23 ετών, καθώς σύμφωνα με τα Μέσα των ΗΠΑ πέθανε από αιμορραγία, ύστερα από πυροβολισμό που δέχθηκε στην κοιλιακή χώρα!

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού γκαρντ, με το τραγικό συμβάν να λαμβάνει χώρα το βράδυ της Παρασκευής (27/5) στο Ντάλας.

Ο Τζόουνς ήταν απόφοιτος του Iowa State και την περσινή σεζόν πήγε στους Πέλικανς χωρίς να γίνει ντραφτ. Αρχικά, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δέκα ημερών, ενώ το Φεβρουάριο υπέγραψε για δύο χρόνια με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, τελειώνοντας την πρώτη του χρονιά στον «μαγικό κόσμο» με 5,6 πόντους και 3,4 ριμπάουντ, σε 14 παιχνίδια.

Στη συνέχεια, ανακοίνωση για το θάνατο του Τζόουνς εξέδωσαν οι Πέλικανς:

«Σε βαθύτατη θλίψη βυθίστηκε ο οργανισμός των Πέλικανς στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του Μπράις Ντεζόν-Τζόουνς. Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος είχε ένα ελπιδοφόρο μέλλον μπροστά του. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι στην οικογένεια του Μπράις, που περνά πολύ δύσκολες στιγμές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x