Γενικά

Απίστευτο: Ομάδα του NCAA σούταρε 111 τρίποντα και κανένα δίποντο!

Το... τερμάτισε ομάδα του κολεγιακού πρωταθλήματος στην Αμερική, η οποία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εκτέλεσε 111 τρίποντα (!) χωρίς να κάνει ούτε μια προσπάθεια για δίποντο.

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί κάποτε τι θα γινόταν αν μια ομάδα εκτελούσε μόνο τρίποντα σε έναν αγώνα. Οι Pioneers του Πανεπιστημίου Γκρινέλ, το έκαναν πράξη!

Η κολεγιακή ομάδα που αγωνίζεται στην Division III του NCAA έγραψε ιστορία, ολοκληρώνοντας επίσημο παιχνίδι κόντρα στο Emmaus Bible έχοντας σουτάρει 111 τρίποντα και κανένα δίποντο! Μάλιστα, οι παίκτες της ευστόχησαν σε 40 τρίποντα, ενώ ακόμα είχαν 4/6 βολές, επικρατώντας με το ευρύ 124-67 της αντίπαλης ομάδας.

Προφανώς αυτό δεν συνέβη κατά λάθος, αλλά επρόκειτο για τακτική επιλογή του προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Άρσενολτ, ο οποίος αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή ένα πλάνο που σκεφτόταν εδώ και καιρό.

«Εδώ και 10 χρόνια αναρωτιόμουν αν θα ήταν εφικτό, αν θα λειτουργούσε για έναν ολόκληρο αγώνα και τι θα συνέβαινε. Ήταν σίγουρα ένα ενδιαφέρον πείραμα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κανένας δεν πάτησε τη γραμμή του τριπόντου σουτάροντας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Pioneers.

NCAA: Ομάδα σούταρε 111 τρίποντα και κανένα δίποντο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x