NBA

North Carolina και Villanova στον τελικό

Το North Carolina και το Villanova θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο NCAA μετά τις εύκολες νίκες που πέτυχαν απέναντι σε Syracuse και Oklahoma στους ημιτελικούς του Final Four.

North Carolina-Villanova θα είναι το ζευγάρι του τελικού στο Final Four του NCAA και τα ξημερώματα της Τρίτης θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Οι Tar Heels επικράτησαν 83-66 του Syracuse, πρώτη τους νίκη απέναντι στους Orange σε τελική φάση του πρωταθλήματος από το 1957. Οι Μπράις Τζόνσον και Τζάστιν Τζάκσον είχαν από 16 πόντους και ο Κένεντι Μικς 15 για τους νικητές, που φτάνουν για δέκατη φορά στον τελικό και θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο από το 2009, ενώ ο Τρέβορ Κούνεϊ είχε 22 για τους ηττημένους.

Το Villanova μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον αγώνα με το Oklahoma συντρίβοντας τους αντιπάλους του με 95-51 και φτάνοντας στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 1985. Ο Τζος Χαρτ είχε 23 πόντους και άλλους 18 πρόσθεσε ο Κρις Τζένκινς για τους Wildcats, που έκαναν ρεκόρ διαφοράς στην ιστορία του Final Four με το +44. Ο Τζόρνταν Γούνταρντ με 12 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Sooners, ενώ ο Μπάντι Χιλντ, που είχε λάμψει μέχρι τώρα με τις εμφανίσεις του, έμεινε στους 9 με 4/12 σουτ (1/8 τρίποντα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x