Ελλάδα

O… ΠΑΣ στην προπόνηση του Ολυμπιακού! (pics)

Την επίσκεψη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα δέχθηκε η αποστολή του μπασκετικού Ολυμπιακού. Οι παίκτριες της ομάδας της Ηπείρου συνομίλησαν με τους Πειραιώτες και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Την αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία αυτές τις ημέρες κάνει την προετοιμασία της στο Μέτσοβο, δεξιώθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης και ο Δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Τζαφέας.

Η παρουσία του πρωταθλητή Ελλάδος αναδεικνύει ως κέντρο προετοιμασίας και διαφημίζει την περιοχή και μ' αυτήν την ευκαιρία οι δύο τοπικοί άρχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και τις ιδέες των ανθρώπων του Ολυμπιακού για περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν και κάποια συμβολικά δώρα το βράδυ του Σαββάτου στη διάρκεια του δείπνου.

Την Κυριακή το πρωί ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ανοιχτή προπόνηση για το κοινό και σ' αυτήν παραβρέθηκε και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα (σ.σ. που ξεκίνησε κι αυτή προπονήσεις στα Ιωάννινα για το νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών) και στο τέλος, αφού συνομίλησαν για λίγο με τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι δύο ομάδες φωτογραφήθηκαν μαζί.

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x