NBA

O Τάιρον Λου υπερασπίζεται τον Ντουράντ

Την επιλογή του Κέβιν Ντουράντ να φορέσει τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς υπερασπίζεται ο προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τάιρον Λου.

Η μετακίνηση του Κέβιν Ντουράντ από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς προκάλεσε σάλο στον κόσμο του ΝΒΑ, με αρκετό κόσμο να καταφεύγει σε ακραίες εκδηλώσεις συναισθημάτων.


Όμως, ο προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τάιρον Λου σε δηλώσεις του εξέφρασε την απορία του σχετικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από αυτή τη μεταγραφή και υπερασπίστηκε τον 27χρονο, πλέον, «πολεμιστή».

Συγκεκριμένα είπε: «Ο κόσμος τρελαίνεται για το τι έκανε, αλλά για εμένα, που έχω υπάρξει και παίκτης και προπονητής δεν μου λέει κάτι. Όταν είσαι ελεύθερος, αυτό σημαίνει ότι είσαι πραγματικά ελεύθερος. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Είχε την επιλογή των Ουόριορς. Αυτή ήταν η επιλογή του.

Κανείς δεν τρελαίνεται όταν παίκτες κόβονται ή ανταλλάσσονται. Τίποτα κακό σε αυτό. Αλλά μόλις κάποιος επιλέξει την ομάδα που θέλει, ξαφνικά είναι μεγάλο θέμα. Δεν το καταλαβαίνω. Μου αρέσει ο KD. Τον υποστηρίζω ό,τι και να κάνει
».

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x