NBA

Tους «παράτησε» ο Όντομ!

Οι περιπέτειες του Λαμάρ Όντομ είναι γνωστές και οι συγγενείς του προχώρησαν σε μια συγκέντρωση για να τον συνετίσουν, ωστόσο εκείνος...βαρέθηκε, τους άφησε σύξυλους και έφυγε.

Εννέα μήνες μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Λαμάρ Όντομ και παραλίγο να στοιχίσει την ζωή του, την Παρασκευή στις 22 Ιουλίου μαζεύτηκε πλήθος συγγενών του Αμερικάνου πρώην ΝΒΑερ στην Νέα Υόρκη, προκειμένου να του εξηγήσουν το λάθος του. Αυτή η εκδήλωση συνηθίζεται στις ΗΠΑ να γίνεται προς τα εξαρτημένα άτομα, με σκοπό μέσα από την αγάπη των συγγενών τους, να καταλάβουν ότι πρέπει να τελειώσουν αυτή την κακή συνήθεια.

Ο Λαμάρ Όντομ λοιπόν δεν είδε με θετικό μάτι αυτή την εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του και αγνοώντας όσους ήταν παρόντες, έφυγε στα καλά καθούμενα. Αξίζει να σημειωθεί εκεί ήταν τα παιδιά του, η θεία του και ξαδέρφια του.

Το «παρών» έδωσε και ένας γνωστός μας κατά κάποιον τρόπο, καθώς προσπάθησε να συνεισφέρει με τα βιώματα του ο πατέρας του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ντι Τζέι Στρόμπερι. Ο Νταρίλ Στρόμπερι αντιμετώπιζε κατά το παρελθόν προβλήματα εθισμού και θέλησε να δώσει κάποιες συμβουλές στον Λαμάρ Όντομ.

Ο Όντομ μπορεί να εγκατέλειψε την εκδήλωση που έγινε εκείνον, ωστόσο παραμένει στην Νέα Υόρκη με την οικογένεια του να τονίζει πως θα συνεχίσει την προσπάθεια της , για να...επαναφέρει πλήρως στην τάξη τον βετεράνο ΝΒΑερ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x