Ευρώπη

Αβέβαιο το μέλλον Ομπράντοβιτς στη Φενέρ

Τι κι αν την οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Final Four; Η Φενέρμπαχτσε δεν είναι καθόλου βέβαιο (βάσει δηλώσεων του προέδρου της) ότι θα έχει και του χρόνου τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σε μια δήλωση που αναμένεται να τροφοδοτήσει παραφιλολογία για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προχώρησε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε.

Παρόλο που ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού τα πάει περίφημα στον τουρκικό σύλλογο και τον οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε Final Four της Ευρωλίγκας, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα κάθεται και την επόμενη χρονιά στον πάγκο του.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από συνέντευξη του Αζίζ Γιλντιρίμ στην οποία ερωτώμενος για το αν θα μείνει ο Ομπράντοβιτς, απάντησε: «Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που θα επηρεάσουν την απόφασή μου. Όλα είναι πιθανά. Θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν».

Πάντως η αβεβαιότητα για το αν θα μείνει ο Ομπράντοβιτς στη Φενέρ δεν έχει να κάνει με κάποιου τύπου δυσαρέσκεια για τον Σέρβο, αλλά με το αν η Φενέρμπαχτσε θα έχει την οικονομική δυνατότητα να τον κρατήσει, μιας δεν έχει αποφασιστεί ακόμα η ανανέωση της συνεργασίας με το βασικό χορηγό που είναι η Ulker.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x