Ελλάδα

Άδεια τώρα και μετά πρόγραμμα «βουνό»

Ευκαιρία για να ξεκουραστούν βρήκαν οι παίκτες του Άρη, ενόψει της τελικής ευθείας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Basket League, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης τους έδωσε έξι μέρες άδεια.

Να γεμίσουν τις… μπαταρίες θα επιχειρήσουν οι μπασκετμπολίστες του Άρη από σήμερα. Ο Δημήτρης Πρίφτης αποφάσισε να δώσει έξι μέρες άδεια στους παίκτες του, εν μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος της Basket League.

Έτσι, οι ξένοι παίκτες βρήκαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και συγκεκριμένα ο Τόρεϊ Τόμας στις ΗΠΑ, ο ΛαΜάρκους Ριντ στο Ισραήλ και ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς στη Βοσνία, ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ πήγε στην Κύπρο. Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο «Nick Galis Hall» την ερχόμενη Κυριακή.

Αιτία για το μεγάλο κενό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις αποτελεί η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολούθως δεν θα γίνουν τα παιχνίδια, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας.

Έτσι, το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 23η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου στο «Nikck Galis Hall». Όμως και η συνέχεια δεν θα είναι αρκετά ευκολότερη, καθώς μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχτούν ακόμα τον Ολυμπιακό, ενώ θα πρέπει να ταξιδέψουν στα Τρίκαλα και το Ρέθυμνο.

Λόγω της αγωνιστικής απραξίας, η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα, ώστε να είναι έτοιμοι οι παίκτες του Άρη για το μεγάλο παιχνίδι με τους «πράσινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x