Ευρώπη

Άντεξε η Φενέρμπαχτσε και έμεινε «ζωντανή» για τίτλο

Χάρη σε δύο σερί σε κρίσιμα σημεία, η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς νίκησε 82-73 την Εφές Αναντολού στην «Ούλκερ Αρίνα» στον τέταρτο τελικό της τουρκικής Λίγκας και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά.

Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς νίκησε σχετικά άνετα στα τελευταία λεπτά 82-73 την Εφές Αναντολού στην «Ούλκερ Αρίνα» στον τέταρτο τελικό της τουρκικής Λίγκας και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά, που μεταφέρεται την ερχόμενη Δευτέρα ξανά στο «Αμπντί Ιπεκτσί».

Οι πρωταθλητές Τουρκίας έφτασαν στο +10 στην πρώτη περίοδο και όλα έδειχναν πως θα «καθάριζαν» την αναμέτρηση. Οι φιναλίστ της φετινής Ευρωλίγκας αντεπιτέθηκαν και προηγήθηκαν με +5, όμως οι Μέλι και Σλούκας πρωταγωνίστησαν σε ένα 10-0 σερί των γηπεδούχων και έφτασαν στο +5 και στο +9 αργότερα. Τα δύο τρίποντα του Μοερμάν μείωσαν σε 69-68, όμως οι οκτώ συνεχόμενοι πόντοι του Μαχμούτογλου διαμόρφωσαν το τελικό +9.

Σπουδαία εμφάνιση με 19 πόντους από τον Μέλι, 16 πόντους για τον Κώστα Σλούκα, που είχε ακόμη 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Για την Εφές, κορυφαίος με 16 πόντους και 9 ασίστ ήταν ο Μίτσιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x