Ελλάδα

«Αδερφικό» τεστ για Ολυμπιακό

Ένα καλό τεστ για τη νέα σεζόν δίνει ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζοντας στις 20:30 τον Ερυθρό Αστέρα για το τουρνουά του Ηρακλείου. Απών ο Πρίντεζης.

Η έναρξη της σεζόν πλησιάζει και μετά τους εορτασμούς για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Ολυμπιακός δίνει ένα πραγματικό τεστ απόψε αντιμετωπίζοντας τον «αδελφό» Ερυθρό Αστέρα για το τουρνουά του Ηρακλείου (20:30, COSMOTE Sport 4). Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι ούτε αυτή τη φορά σε πλήρη σύνθεση, καθώς στην Αθήνα έμεινε για θεραπεία στη μέση ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο αντίπαλος μπορεί να έχασε πολλούς σημαντικούς παίκτες το καλοκαίρι (Γιόβιτς, Κούζμιτς, Γκούντουριτς κλπ.), ωστόσο έκανε και αξιόλογες μεταγραφές, όπως με τους παλιόφιλους Πέρο Άντιτς και Μάρκο Κέσελ, τον μέχρι πέρσι αντίπαλο στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Τζέιμς Φελντέιν αλλά και τον Αμερικανό γκαρντ Τέιλορ Ρότσεστι. Ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, που αντικατέστησε τον απόλυτα πετυχημένο Ντέγιαν Ράντονιτς, από τον περσινό κορμό έχει πλέον στη διάθεσή του ουσιαστικά μόνο τους Μπιέλιτσα, Ντάνγκουμπιτς και Λάζιτς.

Στον άλλο αγώνα του τουρνουά αναμετρώνται η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (18:00), ενώ οι τελικοί, μικρός και μεγάλος, θα γίνουν την Κυριακή στις 18:00 και 20:30 αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x