NBA

Αντετοκούνμπο: «Αυτό γίνεται συνέχεια με μένα και τον Σουίνι» (video)

Διευκρινήσεις για το περιστατικό που διαδραματίστηκε με τον προπονητή του, Σουίνι, έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, υποβαθμίζοντας τη σημασία του.

Τον τσακωμό που είχε με τον προσωπικό του προπονητή, Σουίνι, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Γιούτα Τζαζ υποβάθμισε με δηλώσεις του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι έτσι είναι η σχέση του με τον συγκεκριμένο όσα χρόνια γνωρίζονται και πρόσθεσε ότι όλοι στο τέλος της μέρας θέλουν να κερδίζουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό γίνεται συχνά με εμένα και τον Σουίνι. Πάντα τσακώνεσαι με τα αδέλφια σου. Εγώ κι εκείνος είμαστε πολύ κοντά και πάντα μου λέει την αλήθεια. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Μας έχει συμβεί και στο παρελθόν, απλώς αυτή τη φορά έγινε σε αγώνα που έδειχνε η τηλεόραση σε όλη τη χώρα. Είμαστε καλά μεταξύ μας.

Παλεύουμε, όμως στο τέλος της ημέρας θέλουμε και οι δυο να κερδίζουμε. Κανείς δεν το θέλει περισσότερο από εμάς τους δυο. Ήμουν εκνευρισμένος, με πιστεύει. Ξοδέψαμε όλο το καλοκαίρι μαζί για να προετοιμαστώ γι' αυτή τη σεζόν. Δουλεύαμε στην άμυνα. Ό,τι έγινε, ήταν για καλό της ομάδας γιατί και οι δυο θέλουμε να κερδίζουμε. Είδα και το βίντεο. Όλα γίνονται για το καλό της ομάδας.».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x