NBA

Αντετοκούνμπο: «Δεν θα ζητούσα ποτέ κάτι τέτοιο από τον κόουτς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχασε την ευκαιρία για ένα τριπλ-νταμπλ επειδή αποσύρθηκε πρόωρα από τον Τζέισον Κιντ στη νίκη των Μπακς επί των Κινγκς, αλλά ο ίδιος δεν έχει παράπονο.

Αν αγωνιζόταν λίγο περισσότερο απέναντι στους Κινγκς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα έχανε το τριπλ νταμπλ. Όμως ο προπονητής των Μπακς, Τζέισον Κιντ, τον απέσυρε και τον… περιόρισε στους 17 πόντους με 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Ερωτηθείς μετά το ματς αν θα ζητούσε από τον κόουτς να αγωνιστεί κι άλλο για να κάνει τριπλ-νταμπλ απάντησε: «Όχι, δεν θα ζητούσα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι σημαντικό που πήραν χρόνο συμμετοχής παιδιά από τον πάγκο για να βρουν ρυθμό. Πιστεύω πως αυτό θα μας βοηθήσει σαν ομάδα».

Όσο για την εμφάνιση της ομάδας είπε: «Νιώσαμε πολύ καλά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε δυνατά και σαν ομάδα. Αν το κάνουμε αυτό θα πετύχουμε πολλά. Χαίρομαι που το απολαύσαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη», ενώ για τη δική του απόδοση τόνισε: «Απλώς προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος και να βοηθώ την ομάδα μου. Όταν το κάνω αυτό, έρχονται καλά πράγματα για μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x