Ελλάδα

Αντετοκούνμπο: «Έπαθα σοκ, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό»

Τρόμαξε ο Κώστας Αντετοκούνμπο από τον τραυματισμό του στο επίσημο ντεμπούτο του με το εθνόσημο, αλλά όπως είπε και ο ίδιος δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ανησύχησε όλο τον κόσμο αποχωρώντας σφαδάζοντας και πιάνοντας το γόνατό του στην τέταρτη περίοδο του αγώνα της Εθνικής Νέων Ανδρών με την Ολλανδία. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως φοβήθηκε για ζημιά, αλλά τελικά-όπως είπε-δεν είναι κάτι σοβαρό.

«Είχα έναν τραυματισμό από το φιλικό με την Πορτογαλία. Χτύπησα με έναν αντίπαλο γόνατο με γόνατο και έπαθα λίγο σοκ, φοβήθηκα ότι είχα κάτι σοβαρό, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Μια χαρά», τόνισε ο 18χρονος φόργουορντ που απολαμβάνει την πρώτη του παρουσία σε διοργάνωση με την Εθνική. «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα. Είμαστε πολύ καλά με τα παιδιά, παίζουν πάρα πολύ καλά μεταξύ τους και είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Είδα ότι ο κόσμος αγαπά την ομάδα. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Ήρθαν και τα αδέρφια μου, τους είχα πει ότι μπορεί να έπαιζα λίγο και ήρθαν να με δουν», είπε.

Όσο για τον πιο… παλιό της ομάδας, τον αρχηγό Δημήτρη Σταμάτη, είπε: «Ήταν μια εύκολη νίκη. Μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, στην άμυνα ήμασταν ακόμη καλύτεροι σε σχέση με χθες και κλείσαμε τους χώρους, αλλά στην επίθεση δεν ήμασταν τόσο εύστοχοι στα τρίποντα και επιλέξαμε περισσότερα ντράιβ, με περισσότερες πάσες και εύκολα καλάθια. Ο κόσμος είναι φανταστικός, και χθες και σήμερα ήταν υπέροχος. Ελπίζουμε στη συνέχεια να είναι έτσι και να μας στηρίζει», δήλωσε ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x