NBA

Αντετοκούνμπο: «Μπορεί να είμαι και MVP φέτος…»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου στο κανάλι των Μπακς πως μπορεί την προσεχή σεζόν μετά το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη να πάρει αυτό του MVP.

Ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση και καλά κάνει! Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου στο κανάλι των Μπακς πως μπορεί την προσεχή σεζόν μετά το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη να πάρει αυτό του MVP.

Όταν ρωτήθηκε για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη τόνισε πως «… μπορεί να είμαι MVP τη νέα σεζόν. Κι αν είμαι MVP μπορεί να είμαι και ο πιο βελτιωμένος ξανά».

Φρόντισε, ωστόσο, να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. «Είμαι ευγνώμων για το βραβείο. Ευχαριστώ όλη την ομάδα, γιατί μου έχουν δώσει ώθηση από την αρχή. Ήρθα στους Μπακς στα 18 και πηγαίνω στα 23 πια».

Παράλληλα αποθέωσε δύο συμπαίκτες του, τον Μάλκολμ Μπρόγκντον που βγήκε ρούκι της χρονιάς και τον Τόνι Σνελ, που επιβραβεύτηκε με νέο συμβόλαιο. «Πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον Μάλκολμ, έκανε εξαιρετική δουλειά και βοήθησε την ομάδα. Πιστεύω πως θα κάνει ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Ο Σνελ είναι ένα παιδί που δούλεψε πολύ σκληρά, άκουγε τους προπονητές και τους συμπαίκτες του. Χαίρομαι γι’ αυτόν και το νέο του συμβόλαιο, είμαι περήφανος γι’ αυτόν».

Τέλος, μίλησε για τα διδάγματα από τον αποκλεισμό στα play offs από τους Ράπτορς. «Το Τορόντο είναι πολύ σκληρή ομάδα. Από αυτή τη σειρά διδάχτηκα πως πρέπει να είμαι κι εγώ δυνατός πνευματικά, πως σαν ομάδα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι στα πάνω και στα κάτω. Ήμασταν μπροστά με 2-1 στη σειρά και δυστυχώς χάσαμε με 4-2. Δεν έχει σημασία αν είσαι μπροστά ή όχι, πρέπει να παλεύεις μέχρι το τέλος. Φέτος οι προσδοκίες θα είναι μεγαλύτερες και ελπίζω να πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x