NBA

Αντετοκούνμπο: «Να παλέψουμε για τα play offs»

Αποφασισμένος να παλέψει με τους συμπαίκτες του για την είσοδο στα play offs δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη επί των Σανς.

Η νίκη των Μπακς επί των Σανς σε συνδυασμό με την ήττα των Πίστονς αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για είσοδο στα play offs.

«Απλά παίξαμε δυνατά στην άμυνα, κυκλοφορήσαμε την μπάλα πιο γρήγορα και εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλο. Χάσαμε τον Πάρκερ με τραυματισμό και θα πρέπει να βγούμε όλοι μπροστά. Να παλέψουμε και να είμαστε ενωμένοι για να πάμε στα play offs», τόνισε ο 22χρονος άσος.

Όσο για τη φάση που η ομάδα του «καθάρισε» το ματς, με τρίποντο του Τόνι Σνελ στα 8’’΄πριν το τέλος, είπε: «Το σχέδιο ήταν να πάρω εγώ την μπάλα, την έδωσα στον Μπρόγκντον κι αυτός στον Σνελ, που έβαλε το τρίποντο».

Τέλος, για τη συμμετοχή του στο All Star Game είπε: «Ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Κάτι το απίστευτο, έχοντας στο πλευρό μου και την οικογένειά μου. Και μόνο που ήμουν με τον Λεμπρόν, τον Μπάτλερ, τον Μέλο, τον Κάιρι στα αποδυτήρια, ήταν πολύ ωραίο. Είπα στον προπονητή (Μπραντ Στίβενς) πως θα παίξω δυνατά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x